♦ AmoyLalato ♦

Thursday, March 23, 2017

LET'S TRAVEL TO LOMBOK | LAST DAY

Assalamualaikum !!
Hello Dreamer ^^

Continue DAY 4


26/04/2016 (Last Day)

Hari kelima hari terakhir Amoy dekat Lombok, rasa macam sekejap je masa berlalu kena pergi seminggu keatas kot.haha. Serius memang tak puas utk 5 hari ni sebab flight time tak cantik pun 1 hal. Bangun pagi kitaorang bersiap & terus turun breakfast..sambil tu kira-kira lah belanjawan semalam untuk di share bertiga kan.

Wednesday, March 15, 2017

LET'S TRAVEL TO LOMBOK | DAY 4 - GILI T & SCENERY PLACES

Assalamualaikum !!
Hello Dreamer ^^

Continue from DAY 3



25/04/2016 (4th Days)

Hari keempat ni last day kitaorang dekat Lombok, jadinya hari ni banyak tempat yang kitaorang akan pergi. Pagi hari tu bangun awal sebab kitaorang decide nak pergi ke Ombak Sunset before balik nanti. Kitaorang decide ambil basikal tak nak bazir masa sebab Mas Akim pickup kitaorang jam 10 sepatutnya jam.... hah nanti aku cerita kat bawah okay. Entry kali ni panjang dari biasa rasanya.haha

Sunday, February 19, 2017

CELEBRATION BIRTHDAY FERRA & AYIE @ VORTEX KUALA LUMPUR

Assalamualaikum !! Hello Dreamer ^^


11/02/2017 Saturday

Pada sabtu lepas Amoy & Brazilia Bff geng buat birthday parti untuk Ferra & Ayie di Vortex Suite & Residences Apartment, Kuala Lumpur. Hari Sabtu tu kitaorang start dalam jam 6.30 petang macam tu sebab nak tunggu semua orang dah datang jadi boleh lah celebrate sekali kan. Even birthday Ayie bulan Januari lepas & Birthday Ferra on next week, kitaorang decide buat tengah-tengah date so boleh lah celebrate sekali kan. Kitaorang memang akan sekali kan birthday member yang date nak dekat date & bulan.