♦ AmoyLalato ♦

Friday, December 15, 2017

LUNCHEON W DAAGOSSIP & THE BEES - BIRTH MONTH

Assalamualaikum !! Hello Dreamer ^^



Awal September lepas is my birthday yang ke-26, walaupun dah lepas bulan kelahiran Amoy tapi gigih juga nak updated sebab rasanya blog ni dah lama sangat tak ada new story kan. Isnin 4hb September cuti umum yang diberi oleh PM kita, so dengan last minit nya terjadi lah planning kitaorang yang tengah craving Korean food iaitu di Hanbing IOI City Mall (highly recommend). Ingatkan kitaorang bertiga je tapi last minit Dayah ajak Eira join sekali, Amoy & Azam On saja disebabkan lama juga tak jumpa Mama Qayeed tu. 

Time Lunch tu kitaorang order lah makanan yang pernah makan dulu tu, Seafood pancake, Korean Spicy Chicken & Seaweed Soup Chicken (memang sedap). Kalau makan dekat Restoran Hanbing ni memang surely kenyang weyh & favorite Amoy semestinya Korean Spicy Chicken & Seafood Pancake. Kalau dah makan of coz lah kena minum air kan tapi kalau tak nak order air pun dia akan bagi free jug water. Amoy still order iaitu Summer Fruit Tea. Makanan sedap & reasonable price juga untuk sekali sekala kan, Next time nak try snow iced pula tapi bila perut tak full lah. hehe

Time dah kenyang tu memang Amoy tak ada terfikir celebrate Birthday ke apa tup tup lepas makan tu sampai je birthday cake bukan celebrate birthday Amoy je tapi sekali dengan Eira & Ahcong (Eira Husband). Patutlah Amoy pelik kenapa lah ada mangkuk kecil ni rupanya untuk makan kek nanti. 
Bila masa banyak lagi kitaorang window shopping dekat situ then bila petang tu sempatlah hi-tea dekat Paparich before memasing nak balik kan. 

Thank you korang sebab celebrate birthday me dan paling best dapat hadiah lagi from Dayah tau. Thanks babe. muah muah angkat kaki sikit. hehe







Lots of Love