Happy Wednesday



Hi... Tersangatlah lama gilerrr tak updated blog nieh semuanya sebab rutin kerja yang busy dan kemalasan yang ada pada diri.. just wanna say hi hi hi..Now tengah kerja so later bila free aku akan updated. :)

Happy wednesday y'all


Assyuudaahhh !
Shila Elisya Amoy Lalato's

My Dream Boutique


Hello everyone.! Really miss my blog..ahhhsudah, lama tak BW humm. So,berbalik kepada tajuk diatas aku teringin sangat nak ada butik pakaian dan aksesori, hmm. itu impian aku dari dulu nak my own boutique. and kalau boleh aku nak design sendiri pakaian untuk butik aku walaupun tak sehebat designer diluar sana. Hopefully i can get it soonest. Amin.

If ada butik sendiri ala-ala macam dibawah nie lah my boutiques.:-


Contoh picture as above, actually banyak lagi contoh picture but just tunjukkan 1 saja.hehe 


Assyuudaahhh !
Shila Elisya Amoy Lalato's