♦ AmoyLalato ♦

Saturday, April 23, 2011

jelajah dan menjelajah

heys,,kali ini Amoy cerita pasal jelajah lagi..jelajah apa?hahaa..jelajah apa lagi..jelajah hantu lah..haha.kali ini lokasi di hospital lama cheras.hari khamis malam jumaat tuh.aha.!.Amoy telah plan dengan member-member semua.kiteorang sewa van dan pergi 12orang termasuk amoy..naik kereta 3orang.pukul 11 kiteorang gerak..pergi makan dulu lah..apa lagi..isi perut dulu.

selepas makan baru gerak pergi lokasi yang Amoy nyata kan di atas tadi..hhuhuh..member Amoy yang pergi adalah Hanis,Ecah,Aien,Nita,Dayah,Lan,Panjang,tauchu,Anep,Mior,Bob,Shaf,Abg Adi...ramai kan.!aha..:).

kiteorang menuju ke lokasi yang ingin di pergi..kiteorang carik-carik tapi tak jumpa-jumpa tempat tuh tau..pelik lah.haih..coz membe Amoy pernah pergi ..dea yang beritahu jalan nya,but tak jumpa-jumpa..last kiteorang ubah pikiran ,tukar lokasi ke balai polis lama gombak..itu pun tak jumpa gak jalan nya..macam something jea..
jalan kat situh bukan main lagi ..benar-benar gelap..seram sangat..haih,

lepas itu,kiteorang pergi ke highland tower..walaupun Amoy dah pergi untuk kali kedua.haha.! bila kali kedua pergi..kurang besh lah sikit kan..masa 1st time dulu..memang takot dan sangatlah seram..haha..dalam pukul,6lebih,kiteorang pergi semula ke hospital lama kat cheras yang kiteorang tak jumpa itu.carik dan carik..tak jumpa gak..mane lah tempat itu kan..pelik lah..haha..itu sahaja yang Amoy nak kongsi pasal jelajah .nanti pape..story agy k..:))


haruslah  miss sunshine

0 391 Dreaming:

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥