♦ AmoyLalato ♦

Sunday, September 16, 2012

Niat Dihati

Assalamualaikum !!


Apa khabar semua? rasanya lama sudah tidak meng-update sebab tiada idea nak menaip apa, cuba jugak untuk memerah otak bagai tapi apa kan daya terlalu banyak memikirkan perkara-perkara yang tak sewajarnya. Niat dihati tu kalau boleh setiap hari, setiap jam, setiap minit, setiap saat nak meng-update. macam lah ada orang nak baca banyak-banyak tuh. larat ke? hehe

Sungguh bosan sekali duduk rumah , membuat perkara yang sama online online online.. itu saja. duduk rumah dah jadi chef .agaknya boleh kew masuk masterchef .wakakaka :D . Bila sudah tak ada kerja ini lah kerja aku online saja. haha . Lagi-lagi sudah tidak bekerja sekarang. Niat di hati nak sambung pelajaran.tapi apakan daya tiada rezeki mungkin rezeki dekat tempat lain kan.

Nak bekerja tapi belum ada rezeki juga, sudah banyak kali apply tapi aku tak ada rasa mengalah langsung, cuba dan cuba lagi sehingga berjaya. Mungkin ada hikmah sebaliknya tu. Insyallah pasti ada pekerjaan yang sesuai dan kalau ada rezeki untuk sambung pelajaran rasa seronok lah.

Esok aku nak berjumpa dengan bestie aku iaitu Dya & Ira . Kalau aku sihat ,insyallah pasti aku jumpa dengan dia orang sebab sekarang pun aku tak terlalu sihat, batuk-batuk aku dah lama tapi masih tak baik-baik lagi. hope cepat sihat , heheh :D

Kalau aku ada banyak idea mesti aku update selalu & aku pun nak mengedit blog aku nie. hahah :D Annyeong :) salam. 



Tanpa Gurauan Tiadalah Senyuman.
Shila Elisya Amoy

2 391 Dreaming:

dyabunga said...

wow...bro ben follow dia lah..lallaal~
kita dh jumpa kan?dpt beg satu lg..

Shila Elisya said...

@dyabunga tak payah nak wooowww sgt lah.miahahaa :d yealaa.dpt beg baru kan..hehe

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥