♦ AmoyLalato ♦

Friday, December 18, 2015

BFF BIRTHDAY | BEE AMIRA

Bersambungnya entry yang lepas wedding Ferarol . Amoy , Aina dan Shera dah siap beli kek dan makanan semua, balik ke apartment kitaorang stay tuh. Nasib baik diaorang semua pergi swimming, Amoy suruh lah Shida turun bawah pickup kitaorang dan prepare semua. 
Bila dah prepare semua, Shida ajak swimming tapi macam malas nak tukar baju bagai. So, stay di apartment dengan Aina dan Shera. Letih yang amat dari siang sampai kemalam kan.haha. Sambil menunggu sambil bergambar lah kitaorang ni.haha XD
Ini saja yang sempat kitaorang prepare untuk bff kitaorang.
Berwelfie lah kita.
Dalam jam 10 (maybe sebab tak ingat sangat) , Diaorang yang mandi swimming tu pun balik dan kitaorang yang dalam apartment ni kelam kabut lah, pasang lilin, nyalakan lilin lah, tutup lampu bagai. Fera dah whatsapp awal-awal dia dah nak dekat sampai pintu, lagi lah kitaorang kelam kabut lagi-lagi si Shera. haha XD.
Fera bagi salam bukan main kuat lagi, itu hint untuk kitaorang lah tu.haha. so bila diaorang buka pintu. Apa lagi.. surprise surprise surprise...!! haha..
Dengan basahnya dia, kena surprise yang tak seberapa dari kitaorang ni.
Happy Birthday sayang !! muah muah angkat kaki!
To my bff Miera, Happy Birthday!! terimalah surprise kitaorang yang tak seberapa ni. Kitaorang always ingat birthday geng kita semua.. cuma kali ni lambat sikit celebrate disebabkan kita nak tidur apartment untuk majlis bertandang Fera. tuh yang nak buat kat apartment tuh. huhu .. Lepas makan memasing keletihan dari pagi hingga malam, esok pulak Fera nak outdoor photoshoot . bye muah muah angkat kaki. :* 
Lots of Love 

0 391 Dreaming:

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥