♦ AmoyLalato ♦

Monday, August 13, 2012

Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara

Assalamualaikum !!

Hari nieh Amoy nak join segmen dari mak dara. Dapat tahu pun dari kawan blog, dia ajak join so tengok macam suprise sangat jea..that why nak join nieh.. hehe :D
kalau korang nak join segmen mak dara yang cunn tuh sila klik header tuh yea,,  


1) Buat satu entry bertajuk : "Saya Mahu SURPRISE  Dari Mak Dara" dan tepekkan header mak dara tu ye
2) Uploadkan sekeping gambar anda solo
3) Tingalkan link anda di komen box di bawah
4) Tarikh tutup sampai pukul 5 petang hari ni


just picture nieh saja .taktahu nak letak picture apa. hehe :D


Oke, tak sabar tunggu SURPRISE apa dari Mak Dara :)

3 391 Dreaming:

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥