yeahh!! Konvokesyen

Haii, memang agak lama tak meng-update blog tersayang ni, bukan apa sekarang agak busy hurmm. Just nak kongsi masa konvokesyen Amoy pada sabtu 22/12/12 hari itu, kenangan yang terindah yang sukar untuk dilupakan. Hari Khamis amoy dan friends kesayangan pergi ambil jubah dekat kolej, settlekan apa yang patut. Then kami celebrate birthday Della dan jenjalan semua. Memang agak penat sesangat 1 hari berjalan.
Esok jam 8 pagi pergi rehearsel di Putrajaya International Convention Center (PICC), tempatnya memang tersangatlah besar kan, cantik lagi tu . masa menunggu tu jumpa lah semua kawan kolej, memang dah lama tak berjumpa, just jumpa kawan yang rapat saja la. Lepas dah habis rehearsel Amoy keluar jenjalan lagi dengan kakak dan Stacy , memang agak penat sangat, semalam punya penat pun tak hilang lagi. haha.
Esok pagi adalah hari yang bersejarah buat Amoy dan friends semua, Stacy datang rumah Amoy gerak sekali dari rumah dan di PICC jumpa lah friends Amoy , kami duduk sekali. Memang sangat-sangat seronok dan berdebar-debar. hehe, Walaupun semuanya telah berubah tapi Amoy still gembira sebab berjaya sampai disini Alhamdulillah. 
Meyh tengok picture time konvokesyen hari tu... :)
celebrate birthday della dan shopping2

my present, comel x? ade lagi tau.huhu.

Amoy with my sister :)

with my beloved cousin :)

this is my beloved friends :)

dari atas Amoy dengan Stacy, Nashzelira, Azam shah (best student)
bawah Amoy dengan Naz dan Daya

Actually banyak lagi tapi just letak yg ini jea. nanti banyak2 termuntah korang hahaha, semua friends Amoy yang rapat. Hope kekal sampai bila-bila, walaupun kita susah nak berjumpa lagi selepas ni :)
Congratulations friends :)


Assyuudaahhh !
Shila Elisya Amoy Lalato's


8 391 awooo gossip:

dya bunga said...

sweetnya kita..hihi..jgn ada yg jeles sudah..haha

nsyamMie said...

waaaah :0 tahniaaah !

Shila Elisya said...

@dya bunga hahahahah memang sweet like candy kan??? hikhikhik.opss!! sapa jeles kew.. huhu

Shila Elisya said...

@nsyamMie thanks nsyamMie hehehe :D

Lyeen De Syifa said...

wah,..tahniah awk..:D comel..

Shila Elisya said...

@Lyeen De Syifa terima kasih.. hehehe :D

Deqla manjew said...

haah dya la tu... hihihi... kwn GSF kami. :)

Shila Elisya said...

@Deqla manjew tahu dah. hehehe :D

Post a Comment

Annyeong. Thank you for comment. I Love You ♥