♦ AmoyLalato ♦

Monday, December 31, 2012

Thank You!


Thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you 
terima kasih terima kasih terima kasih terima kasih terima kasih terima kasih kerana selalu berada dengan Amoy dan sokong apa jua yang Amoy lakukan . banyak kan thanks tuh.

Sepanjang tahun ni memang banyak perkara yang berlaku secara sengaja ataupun tidak sengaja. Aku baru saja graduation pada 22 disember lepas, so now aku dah ada diploma. Aku nak says thanks sesangat dekat family dan kawan-kawan yang selama menyokong, menolong aku secara langsung dan tidak langsung. Walaupun aku dah berjaya sampai ditahap sekarang ni, kalau tanpa pertolongan mereka semua, tak semestinya aku berjaya . betul tak? so thank you so much family and my friends.

Walaupun aku ni seorang yang suka sangat cakap, berterus terang adakalanya semua itu untuk aku terus memajukan kehadapan. Bak kata orang yang ada dengan aku selalu hehe. Memang sikap aku adakalanya tegas mungkin orang kurang senang , maybe!! siapa tahu kan. Tetapi, aku ni seorang yang peramah, friendly semua lah walaupun sebelum kenal tu maybe orang akan kata aku nie seorang yang berlagak or sombong like that bla bla bla. hehe so korang tegur-tegur saja lah, Insyallah aku akan hello hello jugak , jangan risau okay.

Semasa aku study dulu memang ada suka duka pergaduhan, salah faham, happy happy suka suka semua lah. tetapi tu biasa lah , that normal right?. Aku tak pernah nak memutuskan hubungan kawan yang sudah lama terbina memang tak sanggup lah sebab aku rasa pergaduhan salah faham tu semua perkara biasa . betul tak korang? Tanpa semua tu kita tak ada cabaran dan keyakinan dalam diri cehhh ada kena mengena ke. haha. seriusly tanpa family dan kawan-kawan siapa lah aku , adakalanya sedih mengingati kisah-kisah dulu dan bila terkenang arwah mak aku yang nak masuk 3tahun sudah pun meninggal dunia tapi aku still tabah untuk menghadapinya.

so so... thank you thank you thank you so much family and friends... Amoy appreciate sangat-sangat kepada orang yang selalu menolong, support dan aku jugak ingin memohon ampun dan maaf sepanjang 3 tahun nie ada kekurang adab, tersalah kata dan segala-galanya yang tidak menyenangkan kawan-kawan semua okay.

THANK YOU SO MUCH AT ALL & I LOVE YOU :)

Lepas ni hanyalah tinggal kenangan dan akan menjadi kenangan buat selama-lamanya. Perkara yang telah berlaku ada hikmah disebaliknya , hanya ucapan terima kasih sahaja yang mampu, terima kasih ALLAH , aku bersyukur sangat :) .



Shila Elisya Amoy Lalato's



11 391 Dreaming:

Nurina Izzati said...

banyaknya thank you.. your welcome.. hihihi

Deqla manjew said...

slm.. singgah sini dari blog dya..owhh kwn dya yer.. x sgka dah penah follow sini.. hihihi

Shila Elisya said...

@Nurina Izzati sebab tak terucap thank you too..hehehe :D banyak kann.hehe

Shila Elisya said...

@Deqla manjew yups kawan dya. hehe :d thanks yea.. huhuuhu :D skang dh tahu kan.hehe

Shila Elisya said...

@Deqla manjew yups kawan dya. hehe :d thanks yea.. huhuuhu :D skang dh tahu kan.hehe

Aku tertanya-tanya. said...

aku tertanya-tanya mengapa begitu sulit mendapat pengomen...
http://xxxsophiacoolgrey.blogspot.com/ - singgah sini jom..

Farah Shuhada said...

cantik blog :) done folow awk :)

Shila Elisya said...

@Aku tertanya-tanya. okay :d

Shila Elisya said...

@Farah Shuhada thanks awak :) hehehehehe :D

dya bunga said...

happy new year syg..:D

Shila Elisya said...

@dya bunga happy new year too :D

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥