♦ AmoyLalato ♦

Friday, November 6, 2015

FYFY WEDDING

Hai, Baru ada masa nak updated blog ni.. Jumaat lastweek 30 Oktober , Amoy dan tembikai team serta The Kita  pergi wedding ex-schoolmate kitaorang dekat Wisma Sejarah. Majlis Fyfy start malam .. so yang kitaorang ni memasing balik kerja kelam kabut lah balik rumah bersiap untuk ke majlis.
Si skema aka Shafiq pulak dia lambat pickup Amoy dan Atyn, dah lama bersiap tunggu dia punya pasal jadi lambat ke majlis dengan jalan jammed lagi sebab weekdays kan. Nasib baik rumah Amoy dan Skema ni bersebelahan Taman je. Sampai kat Wisma Sejarah dalam jam 9.40pm macam tu sebab pickup Atyn dekat Taman Medan lagi. Memang jammed dengan hujan lebatnya, nasib baik skema ni otak GPS semua tempat dia tahu nak cari kan. 
Bila dah sampai dewan jumpa pulak dengan geng sekolah dulu..apa lagi, si kaki selfie welfie mulakan tugaslah, memasing pun gila bergambar kan. Jumpa kawan Amoy, memasing bawa perut sekarang.. hehe baby bam dah besar dah. Faz bulan ni akan bersalin, Kiah pulak awal tahun. memasing akan ada baby dan ramai dah berkahwin. Amoy je bila tahun pun tak tahu...haha XD
with pengantin Fyfy
With Atyn
With Farhana
Ex-schoolmates SMKPBP1
Tembikai team n The Kita


Lepas wedding Fyfy, Kitaorang decided lepak dekat Murni Discovery Kelana Jaya. Dah lama kitaorang tak lepak kat sini..borak punya borak sampai lah jam 1.30pagi baru kitaorang balik. Memasing sama haluan je..
Bila lihat kawan-kawan kahwin.. terfikir jugak bila lah turn Amoy kan.. hehe calon pun tak ada. InsyaAllah satu hari nanti kan . muah ciked
Lots of Love 

4 391 Dreaming:

Maziah Azalli said...

Gambar cantik-cantik. Salam kenal Mrs. A singgah sini

amoylalato said...

@Maziah AzalliThank you.. salam kenal jugak dari Amoy :)

E'in said...

cantik pengantin.. in shaa Allah mesti akan sampai mase amoy.. :)

amoylalato said...

@E'in InsyaAllah thank you :)

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥