♦ AmoyLalato ♦

Sunday, July 1, 2012

Kerisauan

Assalamualaikum !!!


Heys , Lewat malam lagi aku meng-update, bila malam lah tercetusnya idea untuk menulis entry. Aku sekarang terlalu banyak perkara yang nak difikirkan, kerisauan aku makin membuatkan aku selalu berfikir apa yang akan terjadi nanti, hargghhhhh .!! peningg kepala. 

Pertama sekali yang terpaut begitu lama nya dalam fikiran aku adalah apabila result semester akhir aku akan keluar pada 2 Julai nanti. Aku terlalu takut dan aku fikirkan perkara yang mengarut sampai aku bertambah takut. Mana tidaknya, nieh kali terakhir aku taknak ada sebarang kesilapan dan kekecewaan dalam result aku nanti. Aku mohon agar semuanya okay, lulus dan aku boleh meneruskan perjuangan aku kelak.

Keduanya pulak, Aku memikirkan test JPJ aku pada 11 Julai nanti. Aku sangat takut dan tidak terlalu bersedia sepenuhnya kerana masih banyak perkara lagi yang aku perlu mahirkan ,lagi-lagi 3penjuru dan bukit. Aku takut akan gagal, Insyallah aku cuba sedaya upaya untuk berjaya dan melakukan dengan baik sekali. Selepas itu, boleh lah aku melakukan rutin harian aku seperti biasa .

Dan yang terakhirnya sekali, Aku perlukan pekerjaan kerana aku tak tahan kebosanan bila duduk dekat rumah, rasa macam ..harghhh... sungguh boreddd... Aku akan cuba sedaya upaya tanpa mengalah dan aku perlu bersabar untuk menunggu pekerjaan yang sesuai untuk aku. Amin, mudah-mudahan. 


Aku harap-harap semuanya baik-baik sahaja. Insyallah aku akan melakukan yang terbaik dan sempurna. harap korang doakan yang terbaik untuk saya yea .Amin ;)




Tanpa Gurauan Tiadalah Senyuman.
Sheila Elisya Amoy.

2 391 Dreaming:

Misz Mieza said...

Wah! Memang banyak benda yang menjadi bebanan di minda tu.. Nak2 lagi test JPJ tu.. Lagi tak lepas lagi tu lah rasa sakit je dada.. Takut tak lulus punya pasal.. Huhu..

Sheila Elisya said...

@Misz Mieza
tahu takper...begitu banyak pkara nak dipikirkan...hmm.. semua pkra tuh penting2... hope awak doakan terbaik tuk saya yea..thanks ;)

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥