♦ AmoyLalato ♦

Friday, October 16, 2015

BESTFRIENDS WEDDING - Part II

Hi uolls !! Ini sambungan dari Part I , Setelah persiapan semuanya dah siap. Hari bahagia yang dinantikan telah pun tiba..my bestfriend Fera akan diijabkabulkan pada hari Jumaat 2hb Oktober 2015 bersama pasangan tercinta iaitu Azrul. Pagi tu Fera macam biasa akan whatsapp dekat group tentang persediaan dan segalanya yang dia tunggu kan. 
Tengahari Jumaat tu, Amoy pun keluar untuk pickup my bestie si Mira di office dia dekat area Taman Medan. Fera pulak akan bernikah jam 3 petang, so.. Amoy dan Mira pun singgah lah dekat apartment yang akan kitaorang stay pada hari esok, sebabnya Mira nak bersiap dekat sana dan lagipun kunci pun dah dapat dari owner tu kan. After that dalam jam 2.30 kitaorang gerak ke Masjid tempat Fera bernikah.. dekat je dari apartment ke sana..
Alhamdulillah dengan sekali lafaz Fera dan Azrul sudah sah menjadi suami isteri. Tumpang gembira pada mereka..so sweet couple. Sama cantik sama padan, Semoga berbahagia hingga ke Jannah.. Happy for you bestie. 

Bila si kaki selfie berwefie.. with my bestie Amira
Then malam nya pulak, Amoy pergi rumah Izyan sebab nak tolong apa yang patut before pernikahan dan majlis dia esok. So, Amoy dan Piqah serta Atyn pergi kerumah dia dari jam 9mlm sampai lah jam 3 pagi. Nampak tak kitaorang yang beriya-iya balik lambat untuk pastikan semuanya lengkap.haha XD Kita mestilah tolong kawan kita dan menghargai persahabatan yang telah lama terjalin kan. hehe :D
Geng sepet berwefie
Muka mengantuk tapi still nak bergambar
-
-
-
-
 continue di Part III 
Lots of Love 

0 391 Dreaming:

Post a Comment

Thanks for comments. I Love You ♥